Rovanperä : Katsotaan, miten käy, rovanperä pyöritteli wrc:n medioissa.. Toisena on hyundain thierry neuville 1,2 sekunnin päässä. Rovanperä juuttui tielle eilisen päättäneellä seitsemännellä erikoiskokeella ja sai kymmenen minuutin aikasakon keskeytyksestä. Kisassa toisena olleen rovanperän auto juuttui hiekkaan. Jun 25, 2021 · toyotan kalle rovanperä oli nopein iltapäivän ensimmäisellä erikoiskokeella ja nousi kisan kärkeen. Tänään ajetaan vielä kaksi erikoiskoetta, joista viimeinen käynnistyy kello 16.22.

Tänään ajetaan vielä kaksi erikoiskoetta. Jun 24, 2021 · rovanperä, whose father, harri, twice finished second on the gruelling safari, was a clear winner over hyundai's dani sordo. Kisassa toisena olleen rovanperän auto juuttui hiekkaan. May 23, 2021 · sunnuntaina rovanperä tuli jälleen lauantaisen keskeytyksensä jälkeen mukaan, mutta vauhtia ei löytynyt. Parasta vauhti piti tallitoveri sebastien ogier, jonka aika oli 3.21,5.

Harri Rovanpera Compilation Youtube
Harri Rovanpera Compilation Youtube from i.ytimg.com
Tänään ajetaan vielä kaksi erikoiskoetta. Kolmantena oleva hyundain ott tänak on 26,2 sekuntia rovanperää perässä. Noin viiden kilometrin pituisessa rutistuksessa rovanperä jäi tallikaveristaan sebastien ogierista vain 0,3 sekunnin päähän. Jun 04, 2021 · toyotan kolmas tehdaskuski kalle rovanperä keskeytti neljännellä erikoiskokeella. May 23, 2021 · sunnuntaina rovanperä tuli jälleen lauantaisen keskeytyksensä jälkeen mukaan, mutta vauhtia ei löytynyt. Jun 24, 2021 · rovanperä, whose father, harri, twice finished second on the gruelling safari, was a clear winner over hyundai's dani sordo. Toisena on hyundain thierry neuville 1,2 sekunnin päässä. Jun 04, 2021 · rovanperä yritti ajaa hetken aikaa hiljaisella vauhdilla, mutta lopulta auto oli lyötävä parkkiin tien varteen.

Katsotaan, miten käy, rovanperä pyöritteli wrc:n medioissa.

Toyotan takamoto katsuta on toisena yli 57 sekunnin päässä ja toyotan sebastien ogier kolmantena runsaan minuutin ja 15 sekuntia kärjestä. Tänään ajetaan vielä kaksi erikoiskoetta. Spirits were high at the start in nairobi Kisassa toisena olleen rovanperän auto juuttui hiekkaan. Jun 24, 2021 · rovanperä, whose father, harri, twice finished second on the gruelling safari, was a clear winner over hyundai's dani sordo. Jun 25, 2021 · toyotan kalle rovanperä oli nopein iltapäivän ensimmäisellä erikoiskokeella ja nousi kisan kärkeen. Rovanperän matka katkesi vajaan kilometrin jälkeen pikataipaleen lähdöstä. Tänään ajetaan vielä kaksi erikoiskoetta, joista viimeinen käynnistyy kello 16.22. Toyotan kalle rovanperä on seitsemäntenä 11.05 minuuttia neuvillesta jääneenä. Rovanperä juuttui tielle eilisen päättäneellä seitsemännellä erikoiskokeella ja sai kymmenen minuutin aikasakon keskeytyksestä. Niin ikään toyotalla ajava elfyn evans täydensi tallin. Toisena on hyundain thierry neuville 1,2 sekunnin päässä. Parasta vauhti piti tallitoveri sebastien ogier, jonka aika oli 3.21,5.

Toyotan kalle rovanperä on seitsemäntenä 11.05 minuuttia neuvillesta jääneenä. Kisassa toisena olleen rovanperän auto juuttui hiekkaan. Toyotan takamoto katsuta on toisena yli 57 sekunnin päässä ja toyotan sebastien ogier kolmantena runsaan minuutin ja 15 sekuntia kärjestä. Emme tiedä, miten ja miksi se meni rikki, koska emme osuneet mihinkään. Rovanperän matka katkesi vajaan kilometrin jälkeen pikataipaleen lähdöstä.

Kalle Rovanpera I Know That I M Fast Skoda Motorsport
Kalle Rovanpera I Know That I M Fast Skoda Motorsport from skoda-motorsport.s3.amazonaws.com
Niin ikään toyotalla ajava elfyn evans täydensi tallin. Toyotan takamoto katsuta on toisena yli 57 sekunnin päässä ja toyotan sebastien ogier kolmantena runsaan minuutin ja 15 sekuntia kärjestä. Keskeytys kolmannessa rallissa peräjälkeen ärsytti. Rovanperän matka katkesi vajaan kilometrin jälkeen pikataipaleen lähdöstä. Jun 24, 2021 · rovanperä, whose father, harri, twice finished second on the gruelling safari, was a clear winner over hyundai's dani sordo. Toyotan kalle rovanperä on seitsemäntenä 11.05 minuuttia neuvillesta jääneenä. Kolmantena oleva hyundain ott tänak on 26,2 sekuntia rovanperää perässä. Jun 24, 2021 · rovanperä oli lyhyen yleisöerikoiskokeen toiseksi nopein.

Toyotan takamoto katsuta on toisena yli 57 sekunnin päässä ja toyotan sebastien ogier kolmantena runsaan minuutin ja 15 sekuntia kärjestä.

Noin viiden kilometrin pituisessa rutistuksessa rovanperä jäi tallikaveristaan sebastien ogierista vain 0,3 sekunnin päähän. Jun 25, 2021 · toyotan kalle rovanperä oli nopein iltapäivän ensimmäisellä erikoiskokeella ja nousi kisan kärkeen. Jun 04, 2021 · toyotan kolmas tehdaskuski kalle rovanperä keskeytti neljännellä erikoiskokeella. Kolmantena oleva hyundain ott tänak on 26,2 sekuntia rovanperää perässä. Evans came out on top against thierry neuville, who conceded a few seconds after running his i20 wide. Jun 04, 2021 · rovanperä yritti ajaa hetken aikaa hiljaisella vauhdilla, mutta lopulta auto oli lyötävä parkkiin tien varteen. Emme tiedä, miten ja miksi se meni rikki, koska emme osuneet mihinkään. Toyotan kalle rovanperä on seitsemäntenä 11.05 minuuttia neuvillesta jääneenä. Kisassa toisena olleen rovanperän auto juuttui hiekkaan. May 23, 2021 · sunnuntaina rovanperä tuli jälleen lauantaisen keskeytyksensä jälkeen mukaan, mutta vauhtia ei löytynyt. Jun 24, 2021 · rovanperä oli lyhyen yleisöerikoiskokeen toiseksi nopein. Toyotan takamoto katsuta on toisena yli 57 sekunnin päässä ja toyotan sebastien ogier kolmantena runsaan minuutin ja 15 sekuntia kärjestä. Rovanperä juuttui tielle eilisen päättäneellä seitsemännellä erikoiskokeella ja sai kymmenen minuutin aikasakon keskeytyksestä.

Niin ikään toyotalla ajava elfyn evans täydensi tallin. Rovanperä juuttui tielle eilisen päättäneellä seitsemännellä erikoiskokeella ja sai kymmenen minuutin aikasakon keskeytyksestä. Kolmantena oleva hyundain ott tänak on 26,2 sekuntia rovanperää perässä. Rovanperän matka katkesi vajaan kilometrin jälkeen pikataipaleen lähdöstä. Jun 24, 2021 · rovanperä, whose father, harri, twice finished second on the gruelling safari, was a clear winner over hyundai's dani sordo.

Rally Star Kalle Rovanpera 19 Gave His Father A Wild Ride In A Wrc Car The Reactions Of Harrin 54 Sitting Next To Him Are Worth Seeing Teller Report
Rally Star Kalle Rovanpera 19 Gave His Father A Wild Ride In A Wrc Car The Reactions Of Harrin 54 Sitting Next To Him Are Worth Seeing Teller Report from is.mediadelivery.fi
Spirits were high at the start in nairobi Jun 24, 2021 · rovanperä oli lyhyen yleisöerikoiskokeen toiseksi nopein. Jun 04, 2021 · rovanperä yritti ajaa hetken aikaa hiljaisella vauhdilla, mutta lopulta auto oli lyötävä parkkiin tien varteen. Katsotaan, miten käy, rovanperä pyöritteli wrc:n medioissa. Toisena on hyundain thierry neuville 1,2 sekunnin päässä. Niin ikään toyotalla ajava elfyn evans täydensi tallin. Kisassa toisena olleen rovanperän auto juuttui hiekkaan. Hän arvioi tilannettaan myöhemmin twitterissä.

Noin viiden kilometrin pituisessa rutistuksessa rovanperä jäi tallikaveristaan sebastien ogierista vain 0,3 sekunnin päähän.

Parasta vauhti piti tallitoveri sebastien ogier, jonka aika oli 3.21,5. Toisena on hyundain thierry neuville 1,2 sekunnin päässä. Rovanperä juuttui tielle eilisen päättäneellä seitsemännellä erikoiskokeella ja sai kymmenen minuutin aikasakon keskeytyksestä. Emme tiedä, miten ja miksi se meni rikki, koska emme osuneet mihinkään. Toyotan kalle rovanperä on seitsemäntenä 11.05 minuuttia neuvillesta jääneenä. Tänään ajetaan vielä kaksi erikoiskoetta. Hän arvioi tilannettaan myöhemmin twitterissä. May 23, 2021 · sunnuntaina rovanperä tuli jälleen lauantaisen keskeytyksensä jälkeen mukaan, mutta vauhtia ei löytynyt. Jun 04, 2021 · rovanperä yritti ajaa hetken aikaa hiljaisella vauhdilla, mutta lopulta auto oli lyötävä parkkiin tien varteen. Niin ikään toyotalla ajava elfyn evans täydensi tallin. Kolmantena oleva hyundain ott tänak on 26,2 sekuntia rovanperää perässä. Jun 04, 2021 · toyotan kolmas tehdaskuski kalle rovanperä keskeytti neljännellä erikoiskokeella. Noin viiden kilometrin pituisessa rutistuksessa rovanperä jäi tallikaveristaan sebastien ogierista vain 0,3 sekunnin päähän.